Omer episodul 24 Subtitrat in Romana

Omer episodul 24 Subtitrat in Romana

Omer episodul 24 Subtitrat in RomanaÎn episodul 24 al serialului turcesc Ömer, un tânăr împreună cu tatăl său Reșat și bunica sa Nezahat locuiește într-unul dintre cele mai vechi cartiere din Istanbul. Lucrează ca mouezzin în moscheea unde este imam tatăl său. Ömer are un frate, Tahir, și o soră, Nisa. Deoarece Nisa s-a căsătorit cu un bărbat cu care Reșat nu era de acord, cea mai mare dintre frați nu mai ține legătura cu tatăl lor. Tahir lucrează la o editură religioasă și respectă mai îndeaproape obiceiurile conservatoare ale familiei.

Pentru a-și menține familia sănătoasă, Gamze trebuie să își reia slujba de bancher când se întoarce acasă cu fiul ei. În timp ce își înscrie fiul la școala primară din zonă, se îndrăgostește de Ömer, un profesor cu jumătate de normă

Omer episodul 24 Subtitrat in Romana

Cu toate acestea, Gamze este o mamă singură de vârstă mijlocie, iar Ömer este un bărbat mult mai tânăr, așa că relația lor nu poate continua în mediul lor conservator. Reșat ia imediat măsuri pentru a-și căsători fiul cu o fată mai „potrivită” după ce descoperă că fiul său este îndrăgostit de o femeie mai în vârstă și a divorțat.Vom fi martorii luptelor lui Ömer și Gamze, luptei lor împotriva regulilor stricte și a conflictelor prin care vor trece toți membrii familiei Ademoğlu.

Leave a Comment