Omer episodul 23 Subtitrat in Romana

Omer episodul 23 Subtitrat in Romana

Omer episodul 23 Subtitrat in Romana Episodul 23 din serialul turcesc Ömer ne prezintă povestea unui tânăr care locuiește într-unul dintre cele mai vechi cartiere din Istanbul, alături de tatăl său Reșat și de bunica Nezahat. Lucrează ca mouezzin în moscheea în care tatăl său este imam. Ömer are o soră, Nisa, și un frate, Tahir. Cea mai mare dintre frați, Nisa, nu mai ține legătura cu tatăl lor, deoarece s-a căsătorit cu un bărbat cu care Reșat nu a fost de acord. Tahir urmează mai îndeaproape tradițiile conservatoare ale familiei și lucrează la o editură religioasă.

Când Gamze se întoarce în casa familiei împreună cu fiul ei, trebuie să își reia slujba de bancher pentru a le asigura un trai bun. Își înscrie fiul la școala primară din district și, după ce îl întâlnește pe Ömer, care lucrează acolo ca profesor cu jumătate de normă, se îndrăgostesc.

Dar Gamze este o mamă singură, de vârstă mijlocie, iar Ömer este un bărbat mult mai tânăr și nu au cum să continue această relație în mediul lor conservator. După ce Reșat află că fiul său este îndrăgostit de o femeie mai în vârstă și divorțată, ia imediat măsuri pentru a-l căsători cu o fată mai „potrivită”.De-a lungul timpului, vom fi martorii luptelor cu care se vor confrunta Ömer și Gamze, a luptei lor împotriva regulilor stricte și a conflictelor prin care vor trece toți membrii familiei Ademoğlu.

Leave a Comment