Flori Insangerate Episodul 170 Subtitrat in Romana

Flori Insangerate Episodul 170 Subtitrat in Romana

Flori Insangerate Episodul 170 Subtitrat in Romana Episodul 170 din Flori Insangerate cu subtitrare online ne prezintă povestea lui Dilan, ale cărei vise și speranțe au fost luate pe de o parte, și a lui Baran, care a trebuit să se căsătorească pentru a pune capăt vâlvă și a-și salva fratele din ciclul acesta. Dar pentru cei doi, această căsătorie este o închisoare. Unchiul său se uită la averea lui și vrea să reia cearta. Între cele două suflete vor exista vânturi puternice din cauza acestei relații conflictuale. Va deveni această căsătorie o căsătorie autentică?

Flori Insangerate episodul 170

Baris Baktas joacă rolul lui Baran și Yagmur Yuksel joacă rolul lui Dilan în serialul turcesc Flori Insangerate episodul 170 online subtitrat.
Dragostea care apare între doi dușmani este povestită prin acțiune și dramă în Flori Insangerate. Ei trebuie să renunțe la diferențe și să caute reconcilierea atunci când sunt legați de o căsătorie forțată.
5 decembrie 2022 a fost data lansării episodului 170 al Florilor Insangerate, care a fost subtitrat în limba română. Până acum, a fost foarte izbitor pentru că criticii turci l-au numit „noul Hercai”. Cu toate acestea, publicul a remarcat creativitatea și calitatea producției sale în fiecare tranșă.

Leave a Comment