Esaret Episodul 190 Subtitrat in Romana

Esaret Episodul 190 Subtitrat in Romana

Esaret Episodul 190 Subtitrat in Romana În episodul 190 al serialului „Captivitate”, lucrurile se schimbă din nou pentru Orhun și Hira. Telespectatorii vor fi martorii unor evenimente surprinzătoare care vor schimba povestea lor de dragoste în acest episod intens. În timp ce Hira luptă pentru a-și păstra locul în familia Demirhanlı, Orhun face alegeri dificile în căutarea răzbunării. Acest episod promite suspans și emoții puternice cu noi personaje și noi intrigi. Episodul 190 din „Captivitate” este disponibil în traducere în limba română, așa că nu îl ratați!

Povestea din al doilea sezon: A trecut un a de la moartea lui Hira. Orhun este devastat când stă lângă trupul iubitei sale la rămas bun. Totul în jurul lui se prăbușește în mijlocul durerii sale profunde. În special, Ali, care o vede pe Hira ca pe a doua mamă, este cel mai afectat. Oaspeți din trecut ajung la conac în timp ce totul îi alunecă printre degete lui Orhun. Orhun trebuie să ia o decizie grea.

Esaret Episodul 190 Subtitrat in Romana

Va trebui să trădeze dragostea sinceră a nepoatei sale, pe care o iubește ca pe viața sa, sau va trebui să se angajeze într-un drum pe care jurase că nu-l va mai parcurge? Dar Orhun nu știe un adevăr important. Femeia pe care o iubește cu disperare, în primul rând ca un inamic, apoi ca o conștiință și în cele din urmă ca iubirea vieții sale, încă există. Hira este încă captivată, cu bariere între ea și el.

Ei se reunesc din nou prin destin. Dar dincolo de umbre se află alte umbre, iar măștile răutății se află dincolo de ele. Cel mai mare adversar provine din istoria familiei Demirhanlı. În fața iubirii și a celor dragi, Orhun și Hira vor trebui să se confrunte din nou cu acest dușman cu mâinile strânse. O poveste în care totul – dragostea, încrederea, familia și fidelitatea – este supus unui test mai mare decât oricând înainte începe acum.

Leave a Comment